ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο της Κηφισίας, στο ύψος της Helexpo, μετά από σύγκρουση τριών οχημάτων νωρίτερα το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 07:30 ενώ δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Attica Bank: Σε αναζήτηση ιδιώτη στρατηγικού επενδυτή για έως και το 30% των μετοχών της!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τράπεζες ανοίγουν τα χαρτιά τους – Στην Βουλή την Τρίτη για όλα τα κρίσιμα θέματα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣΕΒ: Υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης στην ελληνική οικονομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Τα ΗΑΕ κλείνουν τον εναέριο χώρο τους – Το Ισραήλ βομβαρδίζει τις πρωτεύουσες του Ιράν και του Λιβάνου (Live upd)
- Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.