• Top Stories

    Άφαντος ο Σώρρας, απολογούνται οι συνεργάτες του

    Σώρρας

    Αρτέμης Σώρρας


    Ο Αρτέμης Σώρρας συνεχίζει να παραμένει άφαντος, με δύο εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν σε βάρος του, η ανάκριση ωστόσο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης βρίσκεται στην τελική ευθεία.

    Ο 1ος ειδικός ανακριτής που διερευνά την υπόθεση κάλεσε σήμερα σε απολογία τους πρώτους 3 από τους κατηγορούμενους συνεργάτες του καταζητούμενου.

    Όλοι τους πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στις 21 Ιουνίου για τις κακουργηματικές πράξεις της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης, της απόπειρας απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

    Οι κατηγορούμενοι πήραν πολυήμερη προθεσμία καθώς θα πρέπει να μελετήσουν την δικογραφία η οποία ξεπερνά τις 21.000 σελίδες.

    Ο γενικός γραμματέας των «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλης Θεοδωρόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων είπε πως θα ενημερωθεί πρώτα για τη δικογραφία και μετά θα τοποθετηθεί επ’ αυτής.

    Τον ανακριτή επισκέφθηκε σήμερα και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση.

    Όπως δήλωσε, ο δικαστικός λειτουργός τον ενημέρωσε ότι πρώτα θα πρέπει να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψη σε βάρος του κ. Σώρρα και μετά θα μπορέσει να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

    Στην ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί απάντησε «δε γνωρίζω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κικίλιας: «Δεν προλαβαίνει να υπογράφει Μνημόνια ο Τσίπρας»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιλάνο: O δράστης της επίθεσης σε ένστολους εξυμνούσε τον ISIS στο Facebook

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλλάζουν όλα στα επιδόματα τέκνων: Δείτε τα νέα ποσά



    ΣΧΟΛΙΑ