• Top Stories

    Στα ναρκωτικά και το αλκοόλ ρίχνει τις ευθύνες ο πατέρας του δράστη του Ορλί

    • NewsRoom
    Ορλί


    Αρνείται κάθε σχέση του γιου του με την τρομοκρατία ο πατέρας του 39χρνου Ζιγέντ Μπεν Μπελγκασέμ, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί του Σαββάτου αφού επιτέθηκε σε στρατιωτική περίπολο στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλί.

    «Ο γιός μου δεν ήταν τρομοκράτης. Δεν προσευχόταν και έπινε», δήλωσε στον ραδιοσταθμό Europe 1 ο πατέρας του δράστη, αποδίδοντας τις ευθύνες για τις ενέργειες του γιου του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

    Η αντιτρομοκρατική εισαγγελία, που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσπαθεί να διαλευκάνει τα κίνητρα του Μπελγκασέμ. Την Κυριακή ήταν προγραμματισμένο να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διευκρινιστεί εάν ο 39χρονος είχε καταναλώσει ουσίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά του.

    Στην κατοχή του βρέθηκε ένα αντίτυπο του Κορανιού, 750 ευρώ, τσιγάρα κι ένας. Στο σπίτι του εντοπίστηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και μια ματσέτα.

    Στο παρελθόν, ο Μπελγκασέμ είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών και άλλα εγκλήματα κοινού ποινικού δικαίου, ενώ είχε ερευνηθεί και για πιθανή ριζοσπαστικοποίηση. Το σπίτι του είχε ερευνηθεί μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι το 2015, χωρίς να προκύψει κάτι ύποπτο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σφοδρή προσωπική επίθεση Ερντογάν σε Μέρκελ: Χρησιμοποιεί «ναζιστικές πρακτικές»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματικές εξελίξεις: Οι Ελληνικές τράπεζες σταμάτησαν (έως 31 Μαρτίου) τα εμβάσματα στο εξωτερικό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΗΠΑ: Καμία απόδειξη για συνωμοσία Τραμπ-Ρωσίας, ούτε για υποκλοπές από τον Ομπάμα



    ΣΧΟΛΙΑ