• Top Stories

    Κουμπάρος Σώρρα: Η περίπτωσή του χρίζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης

    • NewsRoom
    Σώρρας


    Εντύπωση προκαλούν τα όσα είπε ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα, κ. Φώτης Λεπίδας, για τον ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις» και τη συζύγό του, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο «Ράδιο Γάμμα».

    Ο κ. Λεπίδας χαρακτήρισε τον Αρτέμη Σώρρα «σύγχρονο Καματερό», συμπληρώνοντας πως η περίπτωσή του χρίζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως ο εγκέφαλος σε όλα όσα έχει κάνει και όσα θα αποκαλυφθούν πως έχει κάνει ο Σώρρας είναι η γυναίκα του, τονίζοντας πως η ποινή οκταετούς κάθειρξης και η στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων είναι τα προεόρτια των όσων έρχονται για το ζευγάρι.

    Σε ό,τι αφορά τo ζεύγος Σώρρα, ο κ. Λεπίδας τόνισε πως χρίζουν ψυχιατρικής προσέγγισης σημειώνοντας πως «εάν πουν 3 φορές το ίδιο ψέμα τότε πιστεύουν πως είναι αλήθεια» ενώ πρόσθεσε πως τα ινία τα κινεί η σύζυγος του.

    «Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο ΔΙΑΣ. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη ΔΙΑΣ να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων», είπε ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα.

    Στο ερώτημα κατά πόσο θεωρεί ότι ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό, ο κ. Λεπίδας θεωρεί πως ο χώρος από τον οποίο έκανε το «διάγγελμα» είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρί Κυριακού: Η άγνωστη ζωή της πρώην κυρίας Κυριακού και η περιουσία των 2 δισ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας – Πληροφορίες για διαφυγή του στη Λατινική Αμερική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βουλευτής ΝΔ: Αυτά για κατώτατο μισθό 751 ευρώ μόνο ο Τσίπρας και ο Σώρρας τα έλεγαν



    ΣΧΟΛΙΑ