ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την δέσμευσή του να φέρει πίσω στο Ισραήλ όλους τους ομήρους, που εξακολουθούν να βρίσκονται στη Γάζα, επανέλαβε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου σε δήλωσή του, το βράδυ της Κυριακής.
«Ο κόσμος δεν πίστευε ότι θα συμβεί», είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και συνέχισε: «Δεν θα μείνω σιωπηλός μέχρι να τους φέρω πίσω».
«Η εκστρατεία δεν έχει τελειώσει. Μας περιμένουν πολλές προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας. Μερικοί από τους εχθρούς μας προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν για να μας επιτεθούν ξανά, αλλά είμαστε σε ετοιμότητα» τόνισε σε άλλο σημείο ο Νετανιάχου.
Ταυτόχρονα ο Νετανιάχου, συμπλήρωσε ότι μπροστά μας υπάρχει «ένας νέος δρόμος – ένας δρόμος θεραπείας».
Διαβάστε επίσης:
Γάζα: Για ένοπλες συγκρούσεις της Χαμάς με μέλη πολιτοφυλακώ, μιλούν τοπικά μέσα(Βίντεο)
Άκης Σκέρτσος: Τρία ερωτήματα και μία απάντηση για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφτασε στην Ινδία το πλοίο Shenlong του Γιώργου Προκοπίου που κατόρθωσε και πέρασε το Στενό του Ορμούζ
- BofA: Τον Ιούνιο η πρώτη μείωση επιτοκίων της Τράπεζας της Αγγλίας λόγω ανόδου των τιμών ενέργειας
- Maersk: Καταγράφει την υψηλότερη αύξηση χωρητικότητας εντός Ευρώπης, αλλά η MSC παραμένει πρώτη
- «Εκτροχιασμένη» η βρετανική οικονομία ακόμη και πριν τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Στάσιμη η ανάπτυξη τον Ιανουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.