ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις δραματικές στιγμές που έζεσε στο αεροδρόμιο στο Ορλί περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στη γαλλική εφημερίδα Le Figarο.
«Ο δράστης κρατούσε μια στρατιωτικό όμηρο, την κρατούσε από το λαιμό, ενώ με το όπλο της απειλούσε άλλους δύο στρατιωτικούς», λέει ο 58χρονος Ντομινίκ, που ήταν έτοιμος να ταξιδέψει με την γυναίκα του στον Άγιο Δομίνικο.
«Άκουσα φωνές και είδα στρατιωτικούς να κινούνται. Ένας άντρας κρατούσε μια γυναίκα στρατιωτικό όμηρο, την κρατούσε από το λαιμό και απειλούσε άλλους δύο στρατιωτικούς με το όπλο της. Ήταν σοβαρό. Αμέσως μετά εμείς απομακρυνθήκαμε, κατεβήκαμε τις σκάλες και άκουσα πυροβολισμούς», λέει ο άντρας. Μάλιστα προσθέτει πως πριν φύγουν, πρόσεξε μια τσάντα στην μέση της αίθουσας: «Δεν ξέραμε τι είχε μέσα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζιχαντιστής γνωστός στις αρχές ο δράστης της επίθεσης στο Ορλί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος και πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι – Νεκρός ο δράστης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δύο στους τρεις Έλληνες χρησιμοποιούν «πλαστικό χρήμα» για τις αγορές τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Οι ευρωπαϊκές χώρες συμφώνησαν πώς θα απαντήσουν στις πιέσεις Τραμπ για το ντίζελ – Οι 3 άξονες
- Νίκος Ταχιάος: Δεν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους στην Κυψέλη και δεν θα πληρώσουν ούτε ευρώ
- Αφροδίτη Νέστορα: Προθεσμία ενόψει συμπληρωτικής απολογίας πήραν οι 2 κατηγορούμενοι για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της
- Moody’s: Ετοιμάζει υποβάθμιση για τη Γαλλία – Βλέπει «πολιτικό κατακερματισμό» και μετά τις εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.