• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αλιβιζάτος: Η συμμετοχή στις εκλογές είναι απάντηση σε όσους ειρωνεύονταν τόσο καιρο

    • NewsRoom
    Νίκος Αλιβιζάτος

    Νίκος Αλιβιζάτος


    «Το γεγονός πως περάσαμε τις 200.000 είναι απάντηση τόσο στους κυνικούς όσο και στους “φίλους” που όλη αυτή την περίοδο ειρωνεύονταν την προσπάθεια», δήλωσε λίγο μετά τις 20:00 ο υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία στην Κεντροαριστερά, καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος. Ο κ. Αλιβιζάτος ανακοίνωσε πως θα υπάρχει παράταση της διαδικασίες, τουλάχιστον έως τις 21:00.

    «Περάσαμε το ψυχολογικό όριο των 200.000. Θεού θέλοντος, επειδή οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές στην Αθήνα μέχρι τις 21:00 και μπορεί ενδεχομένως αν υπάρχει κόσμος μπορεί να υπάρξει και παράταση, μπορούμε  να φτάσουμε αρκετά ψηλότερα», δήλωσε ο κ. Αλιβιζάτος.

    Το ίδιο το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής, ανέφερε ο κ. Αλιβιζάτος, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία, ανεξάρτητα από τον νικητή. «Νομίζω πως ο κόσμος ψηφίζοντας έδειξε ότι θέλει να υπάρχει αυτή η παράταξη.»

    «Ο κόσμος θέλει κάτι μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, γνήσια μεταρρυθμιστικό, που να μην ταυτίζεται ούτε με τη συντηριτική παράταξη ούτε με τη στασιμότητα που συμβολίζει η σημερινή κυβέρνηση»

    Λίγο μετά τη 1μμ η συμετοχή έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων, ενώ στις 19:30 η συμμετοχή ξεπέρασε τις 200.000. Περίπου το 1/3 των ψηφισάντων είναι στην Αθήνα και τα 2/3 στην επαρχία. Η διαδικασία ξεκίνησε χωρίς προβλήματα στο 90% των εκλογικών τμημάτων ενώ όλες οι κάλπες είχαν ανοίξει μέχρι τις 9.30πμ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο μεγάλος χαμένος των εκλογών στην κεντροαριστερά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιες ουρές στις κάλπες για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς – Παράταση αν χρειαστεί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H μεγάλη έκπληξη της Κεντροαριστεράς: Εκτιμήσεις ότι θα ψηφίσουν 250.000 άτομα



    ΣΧΟΛΙΑ