ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ήθελαν να πλήξουν το κύρος του δημοσίου Πανεπιστημίου» κατέθεσε ο πρώην πρύτανης στην ΑΣΟΕΕ, Δ. Μπουραντώνης, για την επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος του το 2020
Για ακόμα μια φορά, δέχεται επίθεση ο γνωστός παρουσιαστής και οπαδός του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς, από νεαρό άνδραπου τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι, προκειμένου να πάρει χρήματα, στην Ακτή Μιαούλη.
Δεν κατάφερε όμως κάτι παραπάνω, καθώς άμεσα συνελλήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο Τσουκαλάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η πρώτη επίθεση ήταν τον Ιούνιο του 2015, όταν μετά την εκπομπή της “Θύρας 7”, άγνωστοι του έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του, τα ξημερώματα, στα Καμίνια. Πέντε άτομα ήταν απέναντι του, όμως ευτυχώς και τότε το σκηνικό είχε αποτραπεί νωρίς από τους γείτονες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σχεδόν 1 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων προς το Δημόσιο, τον Φεβρουάριο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες επενδύσεις: ΟΛΘ, Αεροδρόμια, Ελληνικό – Ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, ελπίδα για ανάπτυξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Οι μακροχρόνιες συμφωνίες προμήθειας LNG είναι κλειδί για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Theon: Εγκαινιάζει επίσημα τις εγκαταστάσεις παραγωγής της THEON Belgium στο Zaventem, επεκτείνοντας την ευρωπαϊκή της παρουσία
- Τα Public επεκτείνουν και ανανεώνουν το δίκτυο καταστημάτων τους στην Κέρκυρα με νέο «Public + home»
- ΗΠΑ: 65 δισ. δολάρια γλιτώνουν οι μεγάλες εταιρείες με τη νέα φορολογική μεταρρύθμιση Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.