• Top Stories

    Άγριο έγκλημα στον Βόλο με θύμα 37χρονο – Η Αστυνομία ανακρίνει τον αδελφό του (video)

    • NewsRoom
    Σερρές


    Τον θάνατο ενός 37χρονου άνδρα στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου στον Βόλο προκάλεσε το βαρύ χτύπημα που δέχθηκε από αντικείμενο στο κεφάλι. Ο δράστης της επίθεσης, μάλιστα, έσυρε έξω από το σπίτι το πτώμα του άτυχου άνδρα, το οποίο εντοπίστηκε από περαστικούς το πρωί της Κυριακής.

    Όπως αναφέρουν η ιστοσελίδα magnesianews.gr, η Αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, έχει προβεί στην σύλληψη και προχωρά στην ανάκριση του αδελφού του θύματος, ο οποίος διέμενε στο ίδιο σπίτι. Περίοικοι ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τους γονείς του και ζούσαν μόνοι τους, στο πατρικό τους σπίτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν χρήστης ναρκωτικών.

    Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ο υποστράτηγος Δημ. Κοτσιάφτης γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος από τη Θεσσαλονίκη και η ιατροδικαστής από τη Λάρισα Ρουμπίνη Λεονταρή.

    Η σορός του θύματος βρέθηκε έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του και δίπλα από το αυτοκίνητό του, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και περίοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο.

    Η κ. Λεονταρή, αφού εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα και το σπίτι εκτιμά ότι ο φόνος έγινε με θλων αντικείμενο (βαρύ χωρίς αιχμές ή ξύλο) με χτυπήματα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια το σώμα του άτυχου άνδρα σύρθηκε εκτός σπιτιού.

    «Πρόκειται για νέο άτομο γύρω στα 37 που φέρει τραύματα από θλων αντικείμενο κι επίσης φέρει κακώσεις ενδεικτικές συρσίματος. Πιθανώς το συμβάν να έγινε μέσα στο σπίτι και μετά σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο κεφάλι¨, δήλωσε η ιατροδικαστής ου τονίζει ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

    Η κ. Λεονταρή εκτιμά ότι ο θάνατος προήθλε από τις 3 τα ξημερώματα, μέχρι νωρίς το πρωί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκάρει Βρετανίδα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απειλή πολέμου από τον UCK προς τα Σκόπια: «Είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε τη γη της Ιλλυρίδας απ’ τον Γκρούεφσκι»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεκρή εντοπίστηκε η 36χρονη Μαρία Ιατρού που είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα του Πάσχα



    ΣΧΟΛΙΑ