ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γαλατάσαραϊ: Η τουρκική αστυνομία πήρε τις ελληνικές σημαίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ – Πανό για την άλωση
Την ευκαιρία να κάνει ακόμη μια προπαγάνδα βρήκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές, με αφορμή τη συμπλήρωση, σήμερα, 565 χρόνων, από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης (Τρίτη 29 Μαΐου 1453).
Η τουρκική προεδρία έφτιαξε βίντεο, 3:49 λεπτών, όπου «ζωντανεύει», με την δική της ματιά βέβαια, όλες τις ιστορικές προσωπικότητες της Τουρκίας και φτάνει μέχρι τον Ερντογάν!
Το βίντεο ξεκινά με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τους στρατιώτες του Μωάμεθ του Πορθητή να σέρνουν τα καράβια στη στεριά.
Στην συνέχεια εμφανίζονται πολλές μορφές της τουρκικής ιστορίας. Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίντ, ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο Αντνάν Μεντερές, ο Τουργκούτ Οζάλ, για να κλείσει η αυλαία με τον ίδιο τον Ερντογάν.
https://youtu.be/S2_k8L1_YvE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προκαλεί ο Ερντογάν: «Δεν μπορείτε να μας χτυπήσετε με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματική έκκληση Ερντογάν: Μετατρέψτε δολάρια και ευρώ σε τουρκικές λίρες!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Die Welt: O Ερντογάν λειτουργεί ως αντίπαλος της ΕΕ στα Βαλκάνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HSBC: Κοντά σε συμφωνία με την Blackstone για χαρτοφυλάκιο δανείων 21 δισ. δολαρίων
- «Super El Niño»: H νέα απειλή για τις αναδυόμενες οικονομίες έρχεται το φθινόπωρο – Κίνδυνος για τρόφιμα, πληθωρισμό και ανάπτυξη
- Το δολάριο ενισχύεται, καθώς η προσοχή στη συνεδρίαση της FED στρέφεται στην άνοδο του πετρελαίου στα 100 δολάρια
- Ελληνικός χρυσός: Εργα άνω των 7 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της ΕΚΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.