ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός εντοπίστηκε ο 73χρονος καπετάνιος του ιστιοφόρου που είχε αποπλεύσει τη Μεγάλη Παρασκευή από την Πάτμο με προορισμό τους Λειψούς και έκτοτε αγνοείτο.
Την Τρίτη του Πάσχα εντοπίστηκε το ιστιοφόρο αγκυροβολημένο κοντά σε δυσπρόσιτη ακτή βορειανατολικά της Πάτμου, χωρίς όμως να βρεθεί ο 73χρονος.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σκάφους, καθώς και ταχύπλοο με επαγγελματία δύτη, ο οποίος τελικά το πρωί της Τετάρτης εντόπισε στο βυθό της θάλασσας τον 73χρονο.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάτμου, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του, ενώ η νεκροψία –νεκροτομή θα γίνει στο Νοσοκομείο Ρόδου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, το σκάφος «PROUD MARY» βρισκόταν σε καρνάγιο του νησιού τα τελευταία έξι χρόνια και καθελκύστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΚΕΕΛΠΝΟ κατά Πολάκη – Γιατί καταγγέλουν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι αποκαλύπτει ο γιατρός για την κατάστασή του (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω οι ληστές των νοτίων προαστίων – Σε 23 ανέρχονται οι διαρρήξεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέση Ανατολή: Νέα αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν
- Αποκλειστικό: Σημαντική εξέλιξη για το Κυπριακό, οι «γκρινιάρηδες» του ανασχηματισμού, η επανεκκίνηση της ΝΔ και το γούρι του ΚΜ
- ΠΕΦ: Ώρα αποφάσεων για την Ευρώπη – Τα διδάγματα από το ελληνικό μοντέλο και τα 3 διλήμματα
- La Folie: H νέα έμπνευση του Christian Louboutin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.