• Πολιτική

    Νέες προκλήσεις Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν στον βυθό της θάλασσας

    Ντεβλέτ Μπαχτσελί

    Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί


    Και πάλι προκαλεί ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία και σύμμαχος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Από τη Σμύρνη, όπου μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση εν όψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου, επανέλαβε όσα προκλητικά είχε δηλώσει προ καιρού σχετικά με τους Έλληνες που βρέθηκαν στον πάτο της θάλασσας.

    Αναφερόμενος στο βίντεο του κόμματός του, Εθνικιστική Δράση, και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Μπαχτελί δήλωσε απορημένος:

    «Γιατί; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε;’. Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα των Τούρκων και θα παραμείνει τουρκική».

    Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να γνωρίζει τα όριά της και να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Δόξα τω θεώ ζει η θέληση, η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο τις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαχτσελί προς Τσίπρα: Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: Υστερικός ο Καμμένος. Μας τρίζουν τα δόντια οι Έλληνες, θα τα ξεριζώσουμε



    ΣΧΟΛΙΑ