• Business

    Ραγδαίες εξελίξεις στην 24 Media: Αποχωρεί πλήρως από το «Έθνος» – «Μένει» ο Σαββίδης (upd)

    • NewsRoom


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον εκδοτικό όμιλο της 24 Media, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Πηγές του ομίλου της 24 Media εκτιμούν πως τα τελευταία γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Μάρης αποφάσισε να αποχωρήσει τελείως από το σχήμα, το οποίο περνά πλέον πλήρως στον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο μέχρι σήμερα είχαν κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα. Και αυτό γιατί η 24 Media ήταν μέχρι σήμερα η εταιρεία που διαχειριζόταν τις εφημερίδες «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής», με τον κ. Ιβάν Σαββίδη να ελέγχει το 100% των μετοχών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του κ. Δημήτρη Μάρη δεν υπήρχε στην ταυτότητα ούτε του φύλλου που κυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα «Έθνος».

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τη διεύθυνση της έκδοσης αναλαμβάνουν στο εξής οι Τραϊανός (Νούλης) Χατζηδημητρίου (ο οποίος, κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει βουλευτής Πέλλας του πάλαι ποτέ Συνασπισμού, καθώς και διευθυντής των εφημερίδων Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Αγγελιοφόρος και θεωρείται «άνθρωπος του Σαββίδη») και ο Βαγγέλης Δεληπέτρος.

    Οι δημοσιογράφοι των δύο εφημερίδων θα συνεχίσουν να στεγάζονται στα γραφεία της 24 Media, μέχρι να μετακομίσουν σε άλλα κτήρια, κατόπιν των αποφάσεων που θα ληφθούν το επόμενο διάστημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε το ένταλμα σύλληψης του Ιβάν Σαββίδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι απαντά το περιβάλλον Ιβάν Σαββίδη για το όπλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο «πάρτι» στο twitter με τον πιστολέρο Σαββίδη!



    ΣΧΟΛΙΑ