• Πολιτική

    Νέες αποκαλύψεις για το «παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»: Παρουσία Τσίπρα, ο Καμμένος ζητούσε από τον Παπαγγελόπουλο παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος


    Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Δικαιοσύνη φέρνει στο φως η εφημερίδα «Παραπολιτικά», βάζοντας πλέον στο στόχαστρο και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας που κυκλοφορεί το Σάββατο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός  Δικαιοσύνης φέρεται να αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Πάνο Καμμένο και τον πρωθυπουργό στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Εκεί ο τότε υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, τον κ. Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννη Κουρτάκη.

    To ρεπορτάζ περιλαμβάνει σημειώσεις του γενικού διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Τζένου από συνάντησή του με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, στις οποίες φέρεται να μεταφέρονται διάλογοι από τα όσα συνέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

     



    ΣΧΟΛΙΑ