ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια Ιχθύς γιορτάζει τα γενέθλιά της, οι Κληρονόμοι στο Θέατρο του Κολλεγίου, «Άρωμα Ελλάδας» στην Γκαλερί Kapopoulos, ελληνική υψηλή ραπτική, γαλλική φινέτσα και η απονομή των Χρυσών Σκούφων
Με μια συγκλονιστική ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην επέτειο από τη δολοφονία του καθηγητή Μαθηματικών Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα, πριν από 27 χρόνια, στις 8 Ιανουαρίου του 1991.
Στην ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην «μαύρη επέτειο», τονίζοντας πως από τη δολοφονία Τεμπονέρα ηττηθήκαμε όλοι, ενώ ζήτησε να μπει τέλος στο μίσος.
Ο Νίκος Τεμπονέρας έπεσε νεκρός το 1991, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων κατά του αποκαλούμενου «νόμου Κοντογιαννοπουλου», έπειτα από χτυπήματα που δέχτηκε από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πάτρας, Γιάννη Καλαμπόκα.
Αναλυτικά η ανάρτησή του Κώστα Μπακογάννη:
https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10155728853226999
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση του γιου του Τεμπονέρα στον Μπακογιάννη: Κι εμείς πήγαμε σε κηδείες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απάντηση του Έκτωρα Κουφοντίνα στον Κώστα Μπακογιάννη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ενέκρινε τη χρήση βάσεών της στη χώρα από τις ΗΠΑ για να πλήξουν πυραυλικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
- Μνημόνιο ΥΠΕΞ-ΕΚΠΑ-Enterprise Greece για εξωστρέφεια επιχειρήσεων
- Προς την τέταρτη εβδομάδα οδεύει η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Οι ΗΠΑ στέλνουν χιλιάδες πεζοναύτες στην περιοχή
- Απρόθυμοι οι Ιρανοί αξιωματούχοι ακόμα και να συζητήσουν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ – Ενισχύεται το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.