• Πολιτική

    Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Τις τελευταίες κλήσεις της 44χρονης εξετάζει η Αστυνομία

    • NewsRoom
    μεσολόγγι


    Ενώ οι έρευνες για την εξιχνίαση του φόνου της άτυχης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη βρίσκονται εν εξελίξει με το κινητό της δολοφονημένης να βρίσκεται στα χέρια των Αρχών , γεννιούνται ερωτήματα για το αν το πτώμα μεταφέρθηκε από κάπου αλλού ή αν βρισκόταν από την αρχή στο σημείο που εντοπίστηκε.

    Η μητέρα τριών παιδιών, πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο φέρεται να είχε χωρίσει, γεγονός που θα εκμεταλλευτεί η αστυνομία, που έχει ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, για να μπορέσει να εξετάσει τις κλήσεις και τα μηνύματα. Μετά από αυτό το περιστατικό,η 44χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή, προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό της τηλέφωνο έκτοτε έκλεισε. Τη δήλωση εξαφάνισής της έκανε στην επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, συγκεκριμένος άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είχε επαφές με την 44χρονη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεσολόγγι: Ποια είναι η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Μεσολόγγι! Δολοφονημένη βρέθηκε η 44χρονη χήρα που είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο



    ΣΧΟΛΙΑ