• Πολιτική

    Νέα γκάφα από τον πρώην «σύμβουλο» Νίκο Καρανίκα: Μπέρδεψε τον Αρκά με τον… Αρακά!

    • NewsRoom
    Νίκος Καρανίκας

    Νίκος Καρανίκας


    Για μια ακόμα φορά ο Νίκος Καρανίκας, ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο της πρωθυπουργίας του, κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα για μια ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

    Προσπαθώντας να επιτεθεί ξανά στην κυβέρνηση, αλλά και να υπερασπιστεί τον Παύλο Πολάκη για τη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ, ο Καρανίκας ανέβασε ένα σκίτσο που αποδείκνυε, όπως ανέφερε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, πως «μέχρι και ο Αρκάς» ενοχλήθηκε με την διαφθορά της ΝΔ.

    Στο σκίτσο εμφανιζόταν ο «προφήτης» του Αρκά, ο οποίος φερόταν να λέει πως «όσο υπάρχουν τύποι σαν τον Πολάκη που δεν βάζουν το χέρι τους στο μέλι, όλοι είμαστε με τους Πολάκηδες».

    «Μέχρι και Αρκάς ενοχλήθηκε με τη διεφθαρμένη ΝΔ. Η Δεξιά της παράγκας επανήλθε πολύ γρήγορα. Τα λαμόγια δεν άντεξαν τη δίαιτα του Τίμιου αχχαχα», έγραψε περιχαρής ο Νίκος Καρανίκας.

    Ωστόσο, σύντομα το γέλιο του κόπηκε, καθώς ακολούθησε μια βροχή από «σχόλια» με τους χρήστες να επισημαίνουν πως το σκίτσο που δημοσίευσε δεν ανήκει στον γνωστό σκιτσογράφο, αλλά σε έναν λογαριασμό «τρολ» του διαδικτύου με το ψευδώνυμο… Αρακάς.

    Όπως ήταν αναμενόμενο ο Νίκος Καρανίκας έσπευσε να μαζέψει τα ασυμάζευτα, καλώντας τους επικριτές του να απαντήσουν επί της ουσίας.



    ΣΧΟΛΙΑ