• Πολιτική

    ΝΔ: Ξεκίνησε το «φροντιστήριο» στους βουλευτές σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

    • NewsRoom
    Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου

    Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου


    Ξεκίνησε στα γραφεία της ΝΔ η ενημέρωση των βουλευτών του κόμματος από τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο σχετικά με την ρύθμιση που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια.

    Παρόντες στα γραφεία της οδού Πειραιώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, και από το Μέγαρο Μαξίμου οι Γιάννης Μπρατάκος και Κύρα Κάπη.

    Παρόντες αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, ακόμα και υπουργοί όπως ο Δημήτρης Καιρίδης και η Σοφία Βούλτεψη. Αρκετοί βουλευτές της περιφέρειας όπου προσήλθαν στα γραφεία της ΝΔ άνοιξαν τα χαρτιά τους και με δηλώσεις τους τοποθετήθηκαν υπέρ της ρύθμισης. Παράδειγμα, ο Γιώργος Κωτσός από την Καρδίτσα, η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη από την Εύβοια, ο Νεοκλής Κρητικός της Λακωνίας και η Σέβη Βολουδάκη των Χανίων.

    Πάντως πληροφορίες από την Πειραιώς αναφέρουν ότι ορισμένοι βουλευτές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την κυβερνητική ρύθμιση κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους.

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι η ΝΔ έχει αδιαμφισβήτητο ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης στη Βουλή και την κοινωνία.

    Διαβάστε επίσης:

    Γεραπετρίτης: Να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να αποκλιμακωθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή

    Πιερρακάκης: Αλλαγές στην Παιδεία με πράξεις και σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα

    Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος για την τεράστια κερδοσκοπία σε βάρος των πολιτών



    ΣΧΟΛΙΑ