Πολιτική

ΝΔ: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ο συνταξιούχος του ΟΣΕ που «ενημέρωσε» τον Τσίπρα στον σταθμό της Λάρισας

  • NewsRoom
Η σημαία της Νέας Δημοκρατίας ΝΔ


Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το παλιό κέντρο υπερ-τοπικής τηλεδιοίκησης της Λάρισας, το οποίο έχει βγει εκτός λειτουργίας από το 2015, εξαπέλυσε η ΝΔ.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνει ότι οι συνταξιούχος σταθμάρχης ο οποίος «ξενάγησε» τον κ . Τσίπρα,  «είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όχι στη Λάρισα, αλλά στην Ξάνθη» για να διαμηνύσει πως «η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία είναι χυδαία και πέρα από κάθε όριο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας, πού έχει πάψει πρακτικά να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 και είναι γιαπί, για να στήσει μια παράσταση ντροπής συνοδευόμενος από έναν συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ τον οποίο ρωτούσε για το συγκεκριμένο κέντρο.

Ο συνοδός του κ. Τσίπρα έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2010, δηλαδή 5 χρόνια πριν πάψει να λειτουργεί το συγκεκριμένο κέντρο τηλεδιοίκησης (σύμφωνα με την από την απο 6/3/22 επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ) και 12 χρόνια πριν παραδοθεί το νέο τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργεί σήμερα και λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, χρησιμοποιήθηκε από τους προηγούμενους σταθμάρχες, αλλά όχι στο μοιραίο δρομολόγιο από τον συγκεκριμένο σταθμάρχη.

Ο προ πολλού συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΣΕ, που υποτίθεται ενημέρωνε τον κ.Τσίπρα για την λειτουργία των συστημάτων σήμερα, παρότι συνταξιοδοτήθηκε το 2010, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όχι στη Λάρισα, αλλά στην Ξάνθη.

Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να χτίσει fake news ακόμα και πάνω σε αυτή την τραγωδία είναι χυδαία και πέρα από κάθε όριο».

Διαβάστε επίσης

ΝΔ για Τέμπη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί πια να κρύβεται»ΣΧΟΛΙΑ