ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ψηφίζει η ΝΔ την τροπολογία για την κατάτμηση της Β’ Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, όπως θα ενημερώσει και την Ολομέλεια στην ομιλία του το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επί του νομοσχεδίου «Κλεισθένης» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. H απόφαση ελήφθη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ανέκαθεν υποστήριζε το «σπάσιμο» των αχανών εκλογικών περιφερειών. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης είχε διατυπώσει από την πρώτη κιόλας φορά που είχε εκλεγεί βουλευτής, την πρόταση για το «σπάσιμο» της Β’ περιφέρειας Αθηνών, θεωρώντας ότι θα συμβάλει στην εξυγίανση του πολιτικού συστήματος και στην αντιπροσωπευτικότερη και ουσιαστικότερη εκπροσώπηση των πολιτών.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει από το πρωί συναντήσεις στο γραφείο του στη Βουλή με βουλευτές της παράταξης που εκλέγονται στην Β’ Αθηνών και στο υπόλοιπο Αττικής προκειμένου να κάμψει τον προβληματισμό τους και τις ανησυχίες τους για τα νέα δεδομένα που προκαλεί η εξέλιξη αυτή, ζητώντας τους ταυτόχρονα να διαλέξουν σε ποια από τις περιφέρειες θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι.
Αν τελικά η ρύθμιση ψηφιστεί και από την αξιωματική αντιπολίτευση θα ισχύσει από τις προσεχείς Εθνικές Εκλογές.
[playbuzz-item undefined=”WordPress 4.9.7″ undefined=”mononews.gr” undefined=”” undefined=”” undefined=”17926968-aeb5-4589-a38c-ab4a1b6cdcc6″ undefined=”false” undefined=”false” undefined=”false” undefined=”” undefined=”auto” undefined=”auto” undefined=”0″ item=”17926968-aeb5-4589-a38c-ab4a1b6cdcc6″ info=”false” shares=”false” undefined=”true” undefined=”WordPress 4.9.7″ undefined=”mononews.gr” undefined=”” undefined=”” undefined=”17926968-aeb5-4589-a38c-ab4a1b6cdcc6″ undefined=”false” undefined=”false” undefined=”false” undefined=”” undefined=”auto” undefined=”auto” undefined=”0″ item=”17926968-aeb5-4589-a38c-ab4a1b6cdcc6″ info=”false” shares=”false” undefined=”46acd599-95ef-4f21-b699-072c4842e6e5″ wp-pb-id=”398331″]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιμένει η ΝΔ στην ψήφο των ομογενών: Φοβάται η κυβέρνηση τους Έλληνες;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπάχαλο με τις εκλογές: Πανικός ή προχειρότητα η ξαφνική απόφαση Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δέκα κρουαζιερόπλοια για ποτάμια ναυπηγεί η Celebrity River Cruises – Οι θέσεις του 2027 εξαντλήθηκαν σε 6 λεπτά!
- Τα διλήμματα και τα μηνύματα Μητσοτάκη
- Ο Κάρλος Αλκαράθ μεγάλωσε στη Μελβούρνη (κερδίζοντας τίτλο αλλά και 4,15 εκατ. δολάρια)
- Ντόναλντ Τραμπ: Απαιτεί 1 δισεκ. δολάρια για ζημίες και τόκους από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.