• Πολιτική

    ΝΔ: Προϊόν του νόμου Παρασκευόπουλου και της λογικής Τσίπρα η φάμπρικα έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών αναπηρίας

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Σκληρή κριτική ασκεί η Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση, με αφορμή τις αποκαλύψεις του Τύπου για δημιουργία κυκλώματος, το οποίο εκμεταλλεύεται τις ευνοϊκότερες ρυθμίσεις του νόμου Παρασκευόπουλου προκειμένου να χορηγήσει τα απαραίτητα έγγραφα για την αποφυλάκιση κακοποιών.

    Με δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό αλλά και τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας πως όσα συμβαίνουν «μόνο τυχαία δεν είναι», αλλά «απηχούν το πώς αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας την ασφάλεια των πολιτών».

    Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ρωμανού:

    «Σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι εδώ και μήνες έχει στηθεί μια φάμπρικα έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών αναπηρίας. Εκατοντάδες εγκληματίες έχουν αποφυλακιστεί παράνομα εκμεταλλευόμενοι τον κατάπτυστο νόμο του κ. Παρασκευόπουλου. Το κύκλωμα αυτό πρέπει άμεσα να εξαρθρωθεί.

    Όλα όσα συμβαίνουν, μόνο τυχαία δεν είναι. Απηχούν το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την ασφάλεια των πολιτών. Γι’ αυτό επέλεξε ως νέο Υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Καλογήρου, που ήδη εκθέτει διεθνώς τη χώρα με τις επιθέσεις που έκανε μέχρι πρότινος σε δικαστές για να υπερασπισθεί τους τρομοκράτες πελάτες του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετά τις αποκαλύψεις, το ΚΕΠΑ μείωσε την αναπηρία του Φλώρου στο 55% -Τι αναφέρει το Συμβούλιο Εφετών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεοδωράκης: Ο νόμος Παρασκευόπουλου βοηθάει τους πλούσιους και δικτυωμένους κρατούμενους



    ΣΧΟΛΙΑ