• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Βγήκαν τα μαχαίρια online – γλέντι στο Twitter


    Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, διασταύρωσαν για άλλη μια φορά τα ξίφη τους, μόνο που τώρα η αρένα στήθηκε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter. Και φυσικά αυτό έγινε αμέσως viral μεταξύ των χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

    Σήμερα το μεσημέρι ο λογαριασμός του ΠΑΣΟΚ δημοσίευσε μια κινούμενη εικόνα GIF που δείχνει την αλλαγή της γνώμης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα των εκλογών από την ώρα που ο ίδιος εξελέγη πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως σήμερα, συνοδεύοντάς τη με το εξής σχόλιο: «Ο κ. Μητσοτάκης δε βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός, αλλά ζητάει επίμονα εκλογές».

    Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από το γαλάζιο στρατόπεδο, όπου και απάντησαν με ιδιαίτερα καυστικό, θα λέγαμε και σκληρό τρόπο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από αναζήτηση στο Google με την ένδειξη «ΠΑΣΟΚ», η οποία δεν βγάζει απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, αφού η φωτογραφία δε συνοδεύτηκε με κανένα σχόλιο.

    14

    Έπειτα από μισή ώρα (σκέψης, περισυλλογής;) ο λογαριασμός του ΠΑΣΟΚ απάντησε αυτή τη φορά με ένα γράφημα πάλι σε μορφή GIF, το οποίο απεικονίζει την εξέλιξη των δημοσίων δαπανών σε ποσοστό του ΑΕΠ «με υπογραφή Νέα  Δημοκρατία».

    Από την παραπάνω ηλεκτρονική διαμάχη δε θα μπορούσαν να λείπουν τα – απολαυστικά ομολογουμένως – σχόλια των χρηστών του Twitter, οι οποίοι και δε λυπήθηκαν κανέναν, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

    Ας αφήσουμε τα ίδια τα σχόλια να «μιλήσουν»!

    2

    3

    Διαβάστε ακόμη:

    tsiprasMitsotakis

    Έτοιμος να ρίξει από την πρωθυπουργία τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης



    ΣΧΟΛΙΑ