ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση Interview: Oι πολίτες στηρίζουν Μητσοτάκη σε άμυνα και Κύπρο – Στο 34,1% η ΝΔ και στο 15,4% το ΠΑΣΟΚ
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως δεν ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά το τι θα γίνει με τη μείωση των συντάξεων.
“Ο κ. Τσίπρας άφησε και πάλι μισόλογα για το αν θα κόψει τις συντάξεις που ο ίδιος ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε”, σημειώνει η ΝΔ σε ανάρτησή της με αφορμή όσα ανέφερε στο Euronews.
Η ΝΔ προσθέτει: “Τα πράγματα είναι απλά: Αν δεν είχε βάλει τη χώρα σε τέταρτο άτυπο μνημόνιο, δεν θα χρειαζόταν καμία διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας για το αν θα κοπούν οι συντάξεις. Μέχρι να πάρει το πράσινο φως – όπως του ευχόμαστε – ας ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη από 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους για την ‘ευχή’ που τους έδωσε προ εβδομάδος να μην μακροημερεύσουν για να γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας στο Euronews: Ζήτησα έμπρακτα συγνώμη για το Μάτι, όχι επικοινωνιακά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BioNTech: Αποχωρεί το ιδρυτικό ζεύγος για να δημιουργήσει νέα εταιρεία – Βουτιά πάνω από 20% για τη μετοχή
- Πιερρακάκης στο Ecofin: «Η καθυστέρηση της ενοποίησης των ευρωπαϊκών αγορών έχει τεράστιο κόστος»
- Μερτς για Τραμπ: Κανένας λόγος να σκεφτόμαστε χαλάρωση κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Υποχωρούν οι αμερικανικές μετοχές μετά την επίθεση στο διυλιστήριο της Adnoc και την έκρηξη σε τάνκερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.