• Top Stories

    ΝΔ: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Ρουσόπουλου στον βόρειο τομέα

    • NewsRoom
    Θοδωρής Ρουσόπουλος

    Θοδωρής Ρουσόπουλος


    Έκλεισε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ρουσόπουλου στα γαλάζια ψηφοδέλτια, και συγκεκριμένα στον βόρειο τομέα. Η τελική συζήτηση έγινε σε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στην Βουλή.

    Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού του Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με το newpost.gr, άρχισε στα 40ά γενέθλια της ΝΔ το 2014, όταν ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον προσκάλεσε στην ανοιχτή εκδήλωση. Ο κ. Ρουσόπουλος διατηρεί στενή επαφή με πολλά στελέχη της ΝΔ, ενώ πριν από μία εβδομάδα βρέθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση του Άδωνι Γεωργιάδη, στην οποία ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος στον βόρειο τομέα της Β’ Αθήνας.

    Αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ΝΔ θα αρχίσει σταδιακά τις επίσημες ανακοινώσεις των υποψηφίων για όλα τα ψηφοδέλτια.

    Στον βόρειο τομέα της Β’ Αθήνας κατεβαίνουν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, η Νίκη Κεραμέως, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Σάκης Ιωαννίδης, ο Βασίλης Ξυπολυτάς, η Ζωή Ράπτη, η Ιωάννα Καλλαντζάκου, ο Μανώλης Γραφάκος, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο Νίκος Ρωμανός, ο Γιάννης Παπαθανασίου, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Φώτης Καρύδας και οι Αντώνης Χονδρονίκος, Τάσος Καρανδρέας, Γιάννης Κούτρας και Ινέτζη Δημητρακάκης που προέρχονται από το Μητρώο Νέων Στελεχών της ΝΔ.

    Ο βόρειος τομέας περιλαμβάνει τους δήμους Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παπάγου-Χολαργού, Πεντέλης, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου. Έχει 15 έδρες. Εφόσον η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές υπολογίζεται να εκλέξει περίπου 7-8 βουλευτές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς σπάει η Β’ Αθήνας: Δείτε πώς αλλάζει ο εκλογικός χάρτης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση Pulse: Στις 10,5 ποσοστιαίες μονάδες αυξήθηκε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ