ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο στόχαστρο της ΝΔ μπήκε μια ακόμη υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή του δημοσιογράφου Πάνου Λάμπρου, που ανακοινώθηκε χθες.
Ο Πάνος Λάμπρου υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη της «17 Νοέμβρη», ενώ υπήρξε συνεργάτης του υπουργείου Δικαιοσύνης, για τον οποίο ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Πανούσης, είχε καταγγείλει τις σχέσεις του με τρομοκράτες, με τον ίδιο να αρνείται κάθε σχέση.
«Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει την πραγματική του ταυτότητα. Μετά την κλοπή της κ. Λοΐζου, μετά τη διαπλοκή του κ. Κόκκαλη, μετά το βόλεμα των ‘πρόθυμων’ της κυβέρνησης-κουρελού, ήρθε η υποψηφιότητα του κ. Λάμπρου, φίλου και συνομιλητή των τρομοκρατών της ’17 Νοέμβρη’ και των ‘Πυρήνων της Φωτιάς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν την απάντησή τους στην κάλπη και αυτή θα είναι συντριπτική».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΡΙΖΑ: Με Δανέλλη, Κουντουρά και Πάνο Λάμπρου οι νέες υποψηφιότητες για το ευρωψηφοδέλτιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Λάμπρου: Ο Μπανιάς, ο Ρήγας, η Τήλος και οι Πυρήνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: 33 τα «κόκκινα» κτίρια στην Αχαΐα, 12 σε Πρέβεζα και Αρτα
- Για μεγάλη πρόοδο με τη Ρωσία μιλάει ο Τραμπ – Tι έγραψε την ώρα της συνέντευξης τύπου Ζελένσκι και Φον ντερ Λάιεν
- Άνδρας στον Πύργο προσπάθησε να βιάσει ανήλικη σε παράπηγμα – Την έσωσε η θεία της
- Ανάλυση: Τι φοβάται ο Ζελένσκι και παίρνει μαζί του 7 Ευρωπαίους ηγέτες για τη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο
