• Πολιτική

    ΝΔ: Δεν έχει ξαναγίνει πουθενά πρώην υπουργός Εξωτερικών να μηνύει τον Υπουργό Άμυνας

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Για μια πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά κίνηση κάνει λόγο η ΝΔ, σχολιάζοντας τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς κατά «παντός υπευθύνου», για δημοσιεύματα που εμπεριέχουν τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

    «Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης», αναφέρει η ΝΔ η οποία μιλά για μια νέα έκπληξη από τον θίασο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την ώρα που «ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος».

    Η Νέα Δημοκρατία ζητά εκ νέου τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του κ. Κοτζιά, αν όχι από τον κ. Τσίπρα, τότε από τον τέως υπουργό Εξωτερικών.

    Αναλυτικά, η ΝΔ αναφέρει:

    «Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος. Θα το επαναλάβουμε: Η παραίτηση ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Εφόσον αρνήθηκε να τη δημοσιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, οφείλει να το πράξει ο κ. Κοτζιάς. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Κοτζιάς: Υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων



    ΣΧΟΛΙΑ