• Πολιτική

    Να καταθέσει στην εξεταστική για την Υγεία ζητά η Λίνα Νικολοπούλου: «Αν δεν με αφήσουν, τότε φοβούνται την αλήθεια»

    • NewsRoom


    Να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της βουλής που μελετά υποθέσεις σκανδάλων στον χώρο της  Υγείας ζητά για μια ακόμα φορά η Λίνα Νικολοπούλου – Στουρνάρα, μετά και από τα όσα καταλόγισε εναντίον της ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης κατά τη σημερινή του εξέταση.

    Με δήλωσή της η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα δηλώνει πως μπορεί να προσκομίσει στοιχεία που θα καταστρέψουν το «χυδαίο αφήγημα» του κ. Πολάκη. Η Λίνα Νικολοπούλου κατηγορεί τους κυβερνητικούς βουλευτές πως φοβούνται τα στοιχεία της και για τον λόγο αυτό της στερούν τη δυνατότητα να απαντήσει σε όσα της καταμαρτυρούν.

    Υπενθυμίζεται πως τα μέλη της Επιτροπής που προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΛΕΛ αρνήθηκαν ήδη μια φορά στην Λίνα Νικοολοπούλου να καταθέσει, με το πρόσχημα πως δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και προεξοφλώντας πως δεν έχει νέα στοιχεία να καταθέσει!

    Στην δήλωσή της η κα Νικολοπούλου αναφέρει:

    Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κύριος Πολάκης ασχολείται επί δύο χρόνια μαζί μου και με κατηγορεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί… Στην κατάθεσή του ως μάρτυρας σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της υγείας κατά τα έτη 1997-2014, πάλι μαζί μου ασχολήθηκε και αναρωτιέμαι, θα καλέσουν κι εμένα να καταθέσω ως μάρτυρας; Ή μήπως φοβούνται ότι τα στοιχεία που θα προσκομίσω θα καταστρέψουν το χυδαίο αφήγημά τους; Θα μου στερήσουν τη δυνατότητα να απαντήσω σε όσα μου καταμαρτυρούν; Αναρωτιέμαι. Είναι τεστ για το δημοκρατικό ήθος της κυβέρνησης. Χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις ή η τοποθέτηση του Αναπληρωτή Υπουργού φθάνει και περισσεύει; Αν δεν με καλέσουν, θα είναι επειδή φοβούνται την αλήθεια…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αρνήθηκαν στην σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα να καταθέσει στην εξεταστική για την Υγεία



    ΣΧΟΛΙΑ