• Πολιτική

    Μπουτάρης καλεί σε συστράτευση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι

    • NewsRoom
    Γιάννης Μπουτάρης

    Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης


    Σε συστράτευση κάλεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι, που έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στην παράταξή του.

    Παράλληλα, κάλεσε να στηρίξουν την παράταξή του όλες οι πολιτικές δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού τόξου, οι ομάδες και κινήσεις πολιτών και όλοι οι πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν έως σήμερα την παράταξή του, «για να συνεχίσει η Θεσσαλονίκη να είναι μια ανοιχτή και προοδευτική πόλη».

    Προ ολίγων ημερών, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση να μην διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, έκανε σαφές ότι θα μετέχει σε διεργασίες για τη συγκρότηση της κίνησης που θα αναδείξει τον επόμενο δήμαρχο. Η έναρξη των διεργασιών αυτών θα σηματοδοτηθεί με τη συνεδρίαση της παράταξής του, την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου.

    «Η απόφασή μου να μην διεκδικήσω τρίτη θητεία δεν σημαίνει ότι η αυτόνομη και ακομμάτιστη πορεία που χαράξαμε όλα αυτά τα χρόνια σταματάει εδώ. Το πλουραλιστικό και πολυσυλλεκτικό αυτοδιοικητικό εγχείρημα της “Πρωτοβουλίας” πέτυχε. Οι προοδευτικοί πολίτες οφείλουμε να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη συνέχειά του. Οι πόλεις δεν βάφονται με χρώματα», τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για 4χρονο μουγγό αγοράκι που ζει σε άθλιες συνθήκες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξώδικο Αμβρόσιου σε Ξυδάκη: Τι ζητά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και τι απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος πραγματικά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης;



    ΣΧΟΛΙΑ