• Πολιτική

    Μπουτάρης για ΠΑΟΚ : Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα όχι στα δικαστήρια!

    • NewsRoom

    Μπουτάρης Γιάννης


    Θέση πήρε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναφορικά με τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, δηλώνοντας μέσω twitter ότι “υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού”. Παράλληλα, τόνισε για το γεγονός, ότι οι αγώνες πρέπει να δίνονται στα γήπεδα κι όχι στις δικαστικές αίθουσες.

    «Οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, εκτιμώ ότι υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού» αναφέρει ο Γιάννης Μπουτάρης καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που τα “βάζει” με την ομάδα του Ολυμπιακού.

    Το “τιτίβισμα” του δημάρχου Θεσσαλονίκης δεν σταμάτησε εκεί καθώς με δεύτερη ανάρτησή του, ενημέρωσε το κοινό του ότι: «Ελπίζω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου, την οποία εξαγγέλλουν όλοι τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο πρωτάθλημα»,  καταλήγει ο κ. Μπουτάρης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα κρύψουν τους δικούς τους από την Προανακριτική. Ποια θα είναι η μεθόδευση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υπόθεση Novartis ξανά στη Βουλή: Το δεύτερο μέρος της μάχης, με δεδομένη την κατάληξη



    ΣΧΟΛΙΑ