• Top Stories

    Μπακογιάννη για Καμμένο: Είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη

    • NewsRoom
    Κουρουμπλής

    Ντόρα Μπακογιάννη


    Ο Πάνος Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην κόντρα της με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του.

    Η ίδια ανέφερε ότι έχει υποβάλει μήνυση και αγωγή στον κ. Καμμένο για ένα tweet που θεώρησε ότι την έθιγε. «Η Δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στον κ. Καμμένο για να αρθεί η ασυλία του. Η απάντησή του ήταν ότι θέλει να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του ιδιότητα. Εγώ ήξερα πάντα ότι ο Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Όταν μάλιστα στον τίτλο της εκπομπής μπήκε μόνο η φράση «κότα τρίλειρη ο Καμμένος», η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε… διόρθωση. «Σας παρακαλώ να τη βάλετε όλη την πρόταση. Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είπε η πρώην υπουργός.

     «Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά της ασυλίας».

    Η βουλευτής της νδ είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγή και μήνυση, για «χυδαίο και συκοφαντικό», όπως το χαρακτήρισε, tweet που ανέβασε ο κ. Καμμένος σχετικά με την επίσκεψή της στην Τουρκία, τον περασμένο Ιούλιο, για την ορκωμοσία Ερντογάν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντόρα Μπακογιάννη: «Ως γνήσιος δειλός ο Καμμένος έτρεξε να κρυφτεί πίσω από το άρθρο 86»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Πάνος Καμμένος πολιτεύεται με αλήτικο τρόπο



    ΣΧΟΛΙΑ