ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη – Τι ζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός από τον Ισραηλινό ομόλογό του
Με τον διάσημο Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς δείπνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, με αφορμή μια σύντομη επίσκεψη του υπεραθλητή που έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ στο τένις στην Αθήνα.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν “κρεμάσει” τη ρακέτα του, σκοπεύει να γίνει μόνιμος κάτοικος Αθηνών.
Οι φήμες λένε ότι αναζητά σπίτι στην Ελλάδα αλλά και σχολείο για τα παιδιά του.
Εθεάθη μάλιστα σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων μαζί με τη σύζυγό του να το επισκέπτεται προφανώς για να πληροφορηθεί.
Ο τενίστας με το “μαγικό” χέρι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γέλενα επισκέφθηκαν ιδιωτικά σχολεία, προκειμένου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πού θα φοιτήσουν τα παιδιά τους, εφόσον οριστικοποιήσουν την απόφασή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφαγαν μαζί, οι δυο τους, χωρίς να συνοδεύονται από τις συζύγους τους.
Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί για την μετεγκατάστασή του στην Ελλάδα, θέλει τον Τζόκοβιτς να έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές για επενδύσεις στη χώρα μας, κάποιες από τις οποίες έχουν σχέση με το αγαπημένο του άθλημα, δηλαδή, σε εγκαταστάσεις και γήπεδα τένις.
Εννοείται ότι όσα αναφέρονται συνδυάζονται με το γεγονός ότι ο Τζόκοβιτς πλέον έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του, κάτι που ως ένα βαθμό επιβεβαιώνεται και από την δήλωση που έκανε στη Γαλλία μετά το Ρολάντ Γκαρός ότι θα είναι και η τελευταία φορά που συμμετέχει στην διοργάνωση.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης για μη κρατικά AEI: Με τη βούλα του ΣτΕ η χώρα μας σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση
Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική συνομιλία με τον Σαουδάραβα ΥΠΕΞ – «Bαθιά ανησυχία για το Μεσανατολικό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Συνεχίζεται το «ψαλίδι» στις προσφορές που έφερε ο Κώδικας Δεοντολογίας
- ΔΕΗ – ΟΤΕ: Πού οδηγεί η σύγκρουση Στάσση – Νεμπή στις τηλεπικοινωνίες
- Δείπνο με θέα την Ακρόπολη, έκθεση Artflyer, τα γενέθλια της Εβίτας Λεβεντάκη, Bazaar MDA, French Bloom και Παράσταση στη Σύρο από την ARTE
- Μαρία Συρεγγέλα στο mononews: Οι θέσεις δεν μας ανήκουν και στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε κλείνει ένας κύκλος
