ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη πραγματοποίησε, την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για το Κυπριακό.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη ενόψει της συνάντησης που θα έχει σήμερα με τον τουρκοκύπριο ηγέτη, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, María Ángela Holguín, με στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.
Λευκωσία και Αθήνα παραμένουν σε απόλυτο συντονισμό, κινούμενες σταθερά προς την κατεύθυνση επίλυσης του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, των αρχών και των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.
Τέλος, οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις ενόψει της επικείμενης επίσκεψης της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Αθήνα.
Διαβάστε επίσης:
H Ευρωπαϊκή Εισαγγελία «αδειάζει» την Κομισιόν για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ στις ΗΠΑ «θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί» λέει το Μπάκιγχαμ
- Αραγτσί: Συνάντηση με τον Πούτιν την Δευτέρα με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Tραμπ: Αν θέλουν οι Ιρανοί να τελειώσει ο πόλεμος ας μας πάρουν τηλέφωνο
- Τραμπ: Μισεί τους Χριστιανούς, ζητούσε να στοχοποιηθούν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, λέει για τον 31χρονο που άνοιξε πυρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.