• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Θετικά μηνύματα ενάντια στον «διχαστικό» λόγο του Τσίπρα

    • NewsRoom


    Διχαστικό χαρακτήρισε το λόγο του Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο του συνεδρίου του κόμματος σήμερα. Ο ίδιος απάντησε στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί δυσαρέσκειας στην Ευρώπη για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας πως η απάντηση σε αυτό ήρθε από τον υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ.

    «Στη χθεσινή μου ομιλία που διήρκεσε μια ώρα και δέκα λεπτά, αφιέρωσα μόνο τα δέκα στον κ. Τσίπρα. Ο θετικός μας λόγος είναι αυτός που θέλουν να ακούσουν οι πολίτες για την καθημερινότητά τους. Η κοινωνία λέει “όχι” στην πόλωση», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας με δημοσιογράφους.

    Ο ίδιος εκτίμησε ως πιθανότερο σενάριο οι εκλογές να γίνουν το Μάιο και απάντησε εμμέσως στην πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα για τηλεμαχία τονίζοντας πως «είχαμε μια αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση στη Βουλή. Προφανώς για να ζητήσει ντιμπέιτ ο κ. Τσίπρας, δεν θεωρεί προνομιακό του χώρο τη Βουλή. Εγώ θα είμαι στη Βουλή ανά πάσα στιγμή. Όταν προκηρύξει εκλογές, θα συζητήσουμε για το ντιμπέιτ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αντώνης Σαμαράς: Η Ελλάδα σαπίζει με τον Τσίπρα και αυτός… «χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεοχαρόπουλος στο Συνέδριο της ΝΔ: Υπέρ της εθνικής συνεννόησης η ΔΗΜΑΡ και το ΚΙΝΑΛ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Δέσμευση για βοήθεια 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε παιδί που γεννιέται



    ΣΧΟΛΙΑ