ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί, ενόψει της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Στις 18.30 ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπό κατασκευή Βιοκλιματικό Κολυμβητικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων.
Ακολούθως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σε συνάντηση με δημοσιογράφους που διοργανώνει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στο ξενοδοχείο Electra Palace.
Το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO και θα επισκεφθεί τα περίπτερα της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στις 20.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 90ής ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (έναρξη εκδήλωσης στις 19.30).
Την Κυριακή στις 12.00 ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Διαβάστε επίσης:
ΔΕΘ: Στο τραπέζι μια «έξτρα σύνταξη» – Το σενάριο για καταβολή μια εθνικής σύνταξης
Πρόγραμμα 3,7 εκατ. ευρώ για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος
Πιερρακάκης: Η Ελλάδα είναι πλέον ασφαλής επιλογή για έναν ξένο συνταξιούχο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απόβαση εφοπλιστών στη Ύδρα για το ναυτιλιακό συνέδριο
- Αποκάλυψη: Ο Μαντωνανάκης προσφεύγει κατά της Κομισιόν για τις παράνομες κρατικές ενισχύσεις του Grand Resort Lagonisi
- ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που κλείδωσαν – Από το Νοέμβριο ξεκινάει η εφαρμογή τους
- Ολυμπιακός: Η ακαδημία των 83 εκατ. ευρώ που άνοιξε δρόμο στην Premier League
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.