ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και πάλι γαλάζιος, όχι όμως από το χρώμα της παράταξής μας, αλλά από το χρώμα της πατρίδας, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στέλνοντας ενωτικό μήνυμα ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους περιφερειάρχες που εξελέγησαν με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας να ενώσουν τις τοπικές κοινωνίας και να δουλέψουν για το καλό όλων.
Σημείωσε ακόμη ότι στις 12 από τις 13 Περιφέρειες επικράτησαν στελέχη από την μεγάλη πολιτική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, όπου κατοικεί ο μισός πληθυσμός της χώρας.
Στέλνοντας μήνυμα για τις εθνικές εκλογές σε πέντε εβδομάδες, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή για ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Απώλειες με το Brent να πέφτει κάτω από τα 110 δολάρια με φόντο τη διπλωματία σε ΗΠΑ και Ιράν
- WSJ: Αμερικανικές πιέσεις για επιστροφή του ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.