• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Είμαστε ευγνώμονες στον ελληνικό λαό, ξεκινάμε υπεύθυνα

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    «Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter, μετά τη σημερινή, πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αφού ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση.

    «Η πρώτη μας συνεδρίαση πραγματοποιείται στο φως μιας μεγάλης εκλογικής νίκης. Είμαστε ευγνώμονες στον ελληνικό λαό για την επιλογή του.

    Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και έχουμε χρέος να τις εκφράσουμε, καθώς αυτές προέρχονται από ένα ευρύ λαϊκό ρεύμα, το οποίο μας εμπιστεύτηκε» έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανεβάζοντας και σχετικό βίντεο από τη συνεδρίαση.

     

    «Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία. Είμαστε υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος, άρα είμαστε υπηρέτες όλων των πολιτών.

    Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα και τα όποια δικά μας λάθη. Ξεκινάμε λοιπόν υπεύθυνα, αλλά και αισιόδοξα τη δεύτερη θητεία μας» πρόσθεσε σε δεύτερο tweet του o Kυριάκος Μητσοτάκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Σάββατο 8 Ιουλίου η ψήφος εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνηση

    ΕΚΤ: Στο στόχαστρο η Λαγκάρντ για την αύξηση των επιτοκίων

    Κυβέρνηση: Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι υπουργοί – Από νωρίς στα πόστα τους



    ΣΧΟΛΙΑ