ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανάρτηση στο Twitter για την πλήρη άρση των capital controls έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα ανακτά μια από τις θεμελιώδεις ελευθερίες της ΕΕ, την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων.
«Σήμερα, μετά από 4 χρόνια, τα capital controls είναι πια παρελθόν και η Ελλάδα επανακτά μία από τις 4 θεμελιώδεις ελευθερίες της Ε.Ε. -την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων» αναφέρει στο tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο ίδιος προσθέτει: «Η άρση των κεφαλαιακών ελέγχων είναι αναγκαία συνθήκη για την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη».
Σήμερα, μετά από 4 χρόνια, τα capital controls είναι πια παρελθόν και η Ελλάδα επανακτά μία από τις 4 θεμελιώδεις ελευθερίες της Ε.Ε. – την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων. Η άρση των κεφαλαιακών ελέγχων είναι αναγκαία συνθήκη για την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη. pic.twitter.com/iByTRPLKEy
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 2, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δίκη Τεμπών: Τι λέει ο Γιώργος Φλωρίδης για το «μπάχαλο» της πρώτης μέρας
- Όμιλος Antenna: Εξαγοράζει από τους Ανιέλι τον όμιλο GEDI, εκδότη της La Repubblica
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα για απάτη άνω του 1,5 εκατ. ευρώ
- Κολομβία: Συνετρίβη C-130 με πάνω από 110 επιβαίνοντες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.