ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Handelsblatt για Ελλάδα: Ανταγωνίζεται το Λονδίνο στην προσέλκυση hedge funds – Το φορολογικό πλεονέκτημα και η στρατηγική Μητσοτάκη
Τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να υποστηρίξει τη διερεύνηση της υπόθεσης.
«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι, παρά το γεγονός πως η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της κυβέρνησης, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να υποστηρίξουμε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει» είπε ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε επίσης
Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες: Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και δύο τραυματισμένα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεξαμενόπλοια: Ιστορικό ρεκόρ στους ναύλους, με το ημερήσιο κόστος να ξεπερνά το 1 εκατ. δολάρια
- Νίκος Παπανδρέου: Στο Ευρωκοινοβούλιο το αίτημα άρσης ασυλίας – Τι απαντά ο ίδιος
- Εφετείο Αθηνών: Άσκηση εκκένωσης, για πρώτη φορά εν ώρα πλήρους λειτουργίας
- Ομόλογα: Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού treasury ξεπέρασε προσωρινά το 5%, για πρώτη φορά από το 2023
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.