ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να υποστηρίξει τη διερεύνηση της υπόθεσης.
«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι, παρά το γεγονός πως η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της κυβέρνησης, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να υποστηρίξουμε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει» είπε ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε επίσης
Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες: Ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και δύο τραυματισμένα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησε το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2025
- Εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη του Flyover δήλωσε ο Κ. Χατζηδάκης – Στο 30% η πρόοδος των εργασιών με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027
- Χρηματιστήριο: Μύθοι και αλήθειες για μεγάλη διόρθωση στην αγορά – Το play μέχρι τις 7 Οκτωβρίου
- «Μέρισμα της σταθερότητας» το πακέτο μέτρων που θα ανακοινώσει απόψε ο πρωθυπουργός, κατά τον υπουργό Οικονομίας, Κ.Πιερρακάκη
