• Πολιτική

    Μητσοτάκης για πυρκαγιά στην Πεντέλη: Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα για τα αίτιά της

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Ανοιχτό όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία της πυρκαγιάς στην Πεντέλη, ακόμα και την περίπτωση να οφείλεται σε εμπρησμό, άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από το Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας.

    «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, θα έχουμε περισσότερα όταν ολοκληρώσει η πυροσβεστική το ανακριτικό της έργο», ανέφερε σχετικά ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε πάντως πως η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων.

    Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης  εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για την πυρκαγιά στα Μέγαρα αλλά και για την πυρκαγιά στη Σαλαμίνα, σημειώνοντας ότι υπήρξε καλύτερος συντονισμός απ’ ότι στις μεγάλες πυρκαγιές τα προηγούμενα χρόνια.

    Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία των πυρκαγιών από τους αρμόδιους. Παρόντες ήταν ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης ο υφυπουργός Ευάγγελος Τουρνάς, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος και ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

    Νωρίτερα, και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής Χρήστος Στυλιανίδης, είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λέγοντας πως μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο «κεραυνού και βραχυκυκλώματος. Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» είχε υπογραμμίσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Στυλιανίδης: Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος για την αιτία της φωτιάς στην Πεντέλη



    ΣΧΟΛΙΑ