Πολιτική

Μητσοτάκης: Ευχαριστεί τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων για τη συνδρομή τους στο έργο των εμβολιασμών

  • NewsRoom

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω νέας ανάρτησής του στο Twitter, ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που συνδράμουν το έργο του εμβολιασμού στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, ενώ τόνισε ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να έχουν οι πολίτες την εξυπηρέτηση που τους αξίζει.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν στελεχώσει το κέντρο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι πολίτες να έρχονται, να έχουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει, να εμβολιάζονται με ασφάλεια και η διαδικασία να τρέχει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορους ρυθμούς», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα είχε γράψει: «Δεσμευτήκαμε να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας που θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων που λαμβάνουμε», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με βίντεο από τη σημερινή του επίσκεψη στο mega εμβολιαστικό κέντρο. Και επισήμανε καταληκτικά: «Από Δευτέρα θα υποδεχτούμε τους πρώτους Αθηναίους στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι».

Διαβάστε επίσης:

Στον χώρο του μέγα-εμβολιαστικού κέντρου στο Μαρούσι ο Μητσοτάκης – «Να πείσουμε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά» (upd)

Μητσοτάκης: Ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter για τη ροή των εμβολιασμών

EMA: Επιταχύνεται η διαδικασία έγκρισης τροποιημένων εμβολίων για τις μεταλλάξεις

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ