ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν πρέπει να ξαναζήσουμε το δράμα του 2015 και τις επιπτώσεις του», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε ανάρτησή στο Twitter, απαντώντας σε tweet του Γιάνη Βαρουφάκη, γραμματέα του ΜέΡΑ 24.
Προσθέτει, ότι «υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεωρήσεις για το τι έγινε ή τι έπρεπε να γίνει στο Αφγανιστάν. Σίγουρα χρειάζεται ευρωπαϊκή αντιμετώπιση της κρίσης».
Διαβάστε επίσης
Σακελλαροπούλου: Να μην αγνοήσουμε τις φωνές των γυναικών του Αφγανιστάν
Ταλιμπάν: Οι γυναίκες μας θα είναι ευτυχείς να ζουν εντός του πλαισίου της σαρίας
Δένδιας: Ανάγκη προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ – Όχι στη εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Άλμα πάνω από τα 4.660 δολ. εν μέσω προσδοκιών συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν
- Ηράκλειο: Στα δικαστήρια ο 54χρονος που σκότωσε 21χρονο – Συνελήφθη και η σύζυγός του
- Wall Street: Η SEC εξετάζει να μπει τέλος στις τριμηνιαίες ανακοινώσεις κερδών – Ιδέα Τραμπ
- Νότης Σφακιανάκης: Ξανά πένθος για τον τραγουδιστή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.