• Πολιτική

    Μυστήριο με τη δολοφονία του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο

    • NewsRoom
    Νίκος Χατζηπαύλου-Κάλυμνος


    Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο. Φως στην εξαφάνιση πρόκειται να δώσει το κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών που μεταβαίνει στο νησί.

    Ο 21χρονος, που μετέβη στο νησί προκειμένου να επισκεφτεί τη μητέρα του, εντοπίστηκε νεκρός από 14χρονο σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από όπου είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

    Ο ανήλικος είδε το πτώμα του 21χρονου πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία.

    Στο σώμα του, το πρόσωπό του και τα άκρα του έφερε χτυπήματα, ωστόσο ένα τραύμα στο κεφάλι του παραπέμπει σε σφαίρα. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για δολοφονία.

    Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ έπανάληψη. Ο Κώστας Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας είπε πως και ο ίδιος αλλά και υπόλοιποι που ερευνούσαν στην περιοχή, είχαν περάσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο σημείο, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

    Το πτώμα του νεαρού θα παραμείνει στο σημείο όπου βρέθηκε και το οποίο θα φυλάσσεται από αστυνομικούς, καθότι το νησί δεν διαθέτει ιατροδικαστή και αναμένεται να φτάσει σήμερα, Κυριακή, από τη Ρόδο.

    Σημειώνεται, ότι την Παρασκευή, η μητέρα του 21χρονου Νίκου εμφανίστηκε με συγγενικό της πρόσωπο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, εκφράζοντας την αγωνία της για την τύχη του παιδιού της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Ερχεται αναδρομικό «κούρεμα» φόρο-προστίμων προ του 2014 λόγω ΣτΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λοβέρδος: Ο Παπαδόπουλος ήταν μόνιμος «τρόφιμος» του υπουργείου Εθ. Άμυνας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ακύρωση της απόφασης που έκρινε ότι μαθητής δεν παρουσιάζει στοιχεία δυσλεξίας



    ΣΧΟΛΙΑ