• Πολιτική

    Μυστήριο με τη σύλληψη Μπαρμπαρούση – Συνελήφθη λέει το Μαξίμου, δεν επιβεβαιώνει η Αστυνομία


    Άγνωστη παραμένει η τύχη του πρώην βουλευτή της ΧΑ, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, μετά τα σημερινά γεγονότα στη Βουλή, καθώς πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές θέλουν να έχει συλληφθεί, ωστόσο η Αστυνομία δηλώνει άγνοια για τη σύλληψη. Για την ακρίβεια, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης να συνελήφθη από άντρες της Αντιτρομοκρατικής μετά την έξοδό του από τη Βουλή και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του επί της οδού Β.Αμαλίας.

    Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τη σύλληψη Μπαρμπαρούση φέρεται να έχει επιβεβαιώσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη, έχει κινηθεί η Δικαισύνη και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Ζαχαρής έδωσε εντολή στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να διερευνηθεί η διάπραξη του κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας από τον αποπεμφθέντα από τη Χρυσή Αυγή, βουλευτή.

    Ο  βουλευτής, μετά και την αποπομπή του από το κόμμα του,  έχει προχωρήσει σε δήλωση πίστης στη συνταγματική νομιμότητα. Όπως προβλέπεται, για την περίπτωση τέλεσης κακουργηματικών πράξεων, ένας βουλευτής μπορεί να συλληφθεί στο όριο του αυτοφώρου, χωρίς να απαιτείται προηγουμένως η άρση της βουλευτικής ασυλίας τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πληροφορίες για σύλληψη Μπαρμπαρούση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Όπισθεν ολοταχώς» από Μπαρμπαρούση: «Ανακαλώ τα όσα είπα, ήταν αυθόρμητα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση διέταξε ο Κοντονής



    ΣΧΟΛΙΑ