• Πολιτική

    Μήνυμα Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της, σειρά των επιχειρηματιών

    • NewsRoom


    Μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους επιχειρηματίες να ανταποκριθούν στα μέτρα τόνωσης που έλαβε η κυβέρνηση και να στηρίξουν με τη σειρά τους την οικονομία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Real News.

    Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι με το πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την περασμένη Τετάρτη, η πολιτεία έχει κάνει το καθήκον της και έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι τώρα αναμένει από τους επιχειρηματίες να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και την στήριξη της απασχόλησης.

    Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η κυβέρνηση, αντί να μοιράζει επιδόματα ανεργίας, επέλεξε να ενισχύσει την εργασία.

    «Εμείς επιλέγουμε δουλειές, όχι ‘λουκέτα’» σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης, στέλνοντας μήνυμα σε επιχειρηματίες -και ειδικά ξενοδόχους- ορισμένοι από τους οποίους δηλώνουν ότι δεν σκοπεύουν να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους, επειδή δεν τους συμφέρουν η περιορισμένη σεζόν και τα αυστηρά πρωτόκολλα υγείας που έχουν αποφασιστεί και περιορίζουν τη δυνητική πελατεία.

    Μετά τα μέτρα στήριξης του τουρισμού που ανακοίνωσε ο ίδιος την περασμένη Τετάρτη, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι τώρα αναμένει από τους επιχειρηματίες να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο κοινωνικής ευθύνης και προτρέπει, ιδίως όσους δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, να ανταποκριθούν και να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους.

    «Τους ενθαρρύνω να δράσουν», υπογραμμίζει ο κ.. Μητσοτάκης.



    ΣΧΟΛΙΑ