ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Όχι» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην κάθοδο αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα, ενώ συναίνεσε σε κάθοδο με ΙΧ και λεωφορεία.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε -κατόπιν αιτήματός τους- με αγρότες στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών τού μετέφεραν το αίτημά τους να κατέβουν την επόμενη Τρίτη με τρακτέρ στην Αθήνα. Η απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης ήταν αρνητική λέγοντάς τους κατά πληροφορίες ότι δεν συναινεί η κυβέρνηση με αυτό.
Διαβάστε επίσης
BofA για Coca-Cola HBC: Ανεβάζει την τιμή στόχο στα €33,90 – Συντηρητικό το guidance
Πόλο: Η Εθνική Γυναικών έχασε το χάλκινο σε «νεκρό χρόνο» – Απαρηγόρητες οι Ελληνίδες παίκτριες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fourlis: Πού οφείλονται οι ζημιές – Οι ενστάσεις των αναλυτών και οι προβλέψεις που δεν επιβεβαιώνονται
- EuroLeague Final-4 2026: Το χορηγικό «χρυσάφι» της Αθήνας, οι πολυεθνικές και το νέο εμπορικό μοντέλο της διοργάνωσης
- Το ξεπούλημα των ομολόγων και το τέλος μιας παλιάς βεβαιότητας
- Πρεμιέρα για το κόμμα Καρυστιανού – Οι συγκρούσεις και τα πρόσωπα πίσω από το νέο κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.