ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πιερρακάκης: Από 15 Μαρτίου η επιδότηση 15% στα λιπάσματα αντί για 1η Απριλίου – Έχουμε plan b για τα μέτρα στήριξης
«Όχι» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην κάθοδο αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα, ενώ συναίνεσε σε κάθοδο με ΙΧ και λεωφορεία.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε -κατόπιν αιτήματός τους- με αγρότες στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών τού μετέφεραν το αίτημά τους να κατέβουν την επόμενη Τρίτη με τρακτέρ στην Αθήνα. Η απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης ήταν αρνητική λέγοντάς τους κατά πληροφορίες ότι δεν συναινεί η κυβέρνηση με αυτό.
Διαβάστε επίσης
BofA για Coca-Cola HBC: Ανεβάζει την τιμή στόχο στα €33,90 – Συντηρητικό το guidance
Πόλο: Η Εθνική Γυναικών έχασε το χάλκινο σε «νεκρό χρόνο» – Απαρηγόρητες οι Ελληνίδες παίκτριες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Πίεση Δούκα για «δεσμευτικό όχι» στη ΝΔ – Στο τραπέζι αλλαγές στο άρθρο 13
- Τραμπ: Νέο Συμβούλιο Επιστήμης και Τεχνολογίας με CEO από Meta, Nvidia, Google και Oracle
- Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας: Η λύση για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν μπορεί να είναι στρατιωτική
- Meta: Περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.