ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προτείνει να υιοθετήσει η Βουλή τα δύο ανήλικα παιδιά του κυβερνήτη του MIRΑGE 2000-5, σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η Πολιτεία οφείλει έμπρακτα να στηρίξει την οικογένεια του ήρωα πιλότου μας. Με την υιοθέτηση από τη Βουλή των δυο ανήλικων παιδιών και χορηγώντας τιμητική σύνταξη στη σύζυγό του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αύριο στην Καρδίτσα η κηδεία του ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που σκοτώθηκε με Mirage
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρέθηκε η σορός του άτυχου πιλότου (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intel: Ο Lip Bu Tan επενδύει στις σχέσεις του με τη Silicon Valley για το μεγαλύτερο comeback της
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Δικό του Αθλητικό Κέντρο ετοιμάζει ο Μυστακίδης
- Άδωνις Γεωργιάδης για διάθεση ΦΥΚ: Απεγκλωβίζονται επιτέλους οι δικαιούχοι από τις ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
- Wall Street: Άνοδος μετά από τα θετικά στοιχεία της αγοράς εργασίας στις ΗΠΑ – Οριακές απώλειες για το πετρέλαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.