• Top Stories

    Μεϊμαράκης: Και η γιαγιά μου να ήταν πρωθυπουργός τον Αύγουστο του 2018, θα βγαίναμε από τα μνημόνια

    • NewsRoom
    Βαγγέλης Μεϊμαράκης

    Βαγγέλης Μεϊμαράκης


    Υπέρ της συμμετοχής του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τάχθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ μίλησε για όλους και για όλα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1. Με το γνωστό του χιούμορ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βγήκε η Ελλάδα από τα μνημόνια: «Και η γιαγιά μου να ήταν πρωθυπουργός τον Αύγουστο του 2018, θα βγαίναμε από τα μνημόνια. Αυτό τι σημαίνει ότι η γιαγιά μου μας έβγαλε από τα μνημόνια;».

    Ειδικότερα, ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά, ο κ. Μεϊμαράκης που είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, απάντησε ότι «όταν είχα διαβάσει για το όνομά του είχα πει ότι θα είναι πολύ καλή επιλογή και το ξέρει και ο Γιώργος Αυτιάς».

    Σε επόμενη ερώτηση αν θα είναι υποψήψιος ο δημοσιογράφος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «θα το δούμε», για να προσθέσει ότι «θεωρώ ότι ο Αυτιάς προσθέτει και δεν αφαιρεί και καλό θα είναι να συμμετέχει. Το έχω πει και κατ’ ιδίαν στον Αυτιά και στον Μητσοτάκη».

    Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε, επίσης, ότι μπορεί να υπάρχουν σήμερα στο κόμμα πρόσωπα που έχουν αντίθετες απόψεις από αυτόν, αλλά παρατήρησε ότι αυτή συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται την «ώρα της μάχης».

    Όπως έσπευσε να συμπληρώσει, στα μεγάλα κόμματα είναι θεμιτή η πολυσυλλεκτικότητα και θεωρεί ότι στις δύσκολες οι ψηφοφόροι της ΝΔ, αλλά και άνθρωποι που δεν τον ψηφίζουν τον εμπιστεύονται.

    Ερωτηθείς για τα φίλια πυρά που δέχτηκε από το εσωτερικό της ΝΔ, μετά τη δήλωση του Μοσκοβισί ότι η στάση του έσωσε την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015, αλλά και τις δικές του δηλώσεις στους Δελφούς για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός μετώπου κατά της Ακροδεξιάς, απάντησε ότι θεωρεί πως οι απόψεις του συμβαδίζουν με αυτές του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Ο κ. Μεϊμαράκης υπεραμύνθηκε της στάσης του το καλοκαίρι του 2015 και εξήρε τον ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στις δραματικές ώρες του δημοψηφίσματος και της διαπραγμάτευσης.

    Ερωτηθείς για το που βάζει τον εκλογικό πήχη για τις Ευρωεκλογές, απέφυγε να απαντήσει, επισημαίνοντας ότι η ψήφος δεν θα είναι χαλαρή και το «στοίχημα» για τη ΝΔ είναι να πετύχει μια ξεκάθαρη νίκη που θα της δώσει την απαραίτητη δυναμική για τη συνέχεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ονόματα – έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – «Κατεβαίνει» και ο Α. Βερούτης



    ΣΧΟΛΙΑ