• Πολιτική

    Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη για το Σκοπιανό (video) – Τον… Γεωργιάδη κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ!


    Με μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, 68 σύλλογοι της Κατερίνης εξέφρασαν το απόγευμα της Πέμπτης την αγανάκτησή τους για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

    Οι διαδηλωτές, κρατώντας λάβαρα και ελληνικές σημαίες, προχώρησαν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγορούν ότι ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων.

    Σύμφωνα με τους πολιτιστικούς συλλόγους, αφότου η ειρηνική πορεία καταλήξει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιδοθεί ψήφισμα από αντιπροσώπους των συλλόγων, γνωστοποιώντας στους τοπικούς βουλευτές ότι ο αγώνας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας θα είναι συνεχής. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν στην συγκέντρωση δεν θα υπάρχουν ομιλητές και κόμματα.

    https://www.facebook.com/pinelopi.katsara/videos/10214253463762273/

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, έσπευσε να αποδώσει την διαμαρτυρία στη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο αντιπρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε αυτή μέσα από τον  λογαριασμό του στο twitter.

    «Στην Κατερίνη τώρα συγκέντρωση για το Σκοπιανό και πορεία προς τα γραφεία του Σύριζα»,ήταν η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, η οποία όμως σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν «κάλεσμα» προς τον κόσμο.

    «Μετά την στήριξη της ΝΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη για το εμφυλιοπολεμικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημά του, μετά τη συμπόρευση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες, τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, φτάνει στο σημείο να καλεί, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε την καυστική απάντηση του Άδ. Γεωργιάδη:

    Πάντως, παρά την προσπάθεια τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των ΑΝΕΛ να αποδώσουν σε ακραίους ακροδεξιούς και φασίστες τις αντιδράσεις του κόσμους, με τους οποίους σύμφωνα με την κυβέρνηση συνεργάζεται η Νέα Δημοκρατία, οι διαμαρτυρίες συνεχίζουν χωρίς σταματημό. Η κυβέρνηση επιθυμεί η συζήτηση να περάσει στην οικονομία και τις αποφάσεις του Eurogroup, παρά τα προβληματικά στοιχεία που αναμένεται να περιέχει το τελικό κείμενο.



    ΣΧΟΛΙΑ