ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή προσβλητική αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έγραψε στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση», έγραψε η κ. Σβίγκου στην ανάρτησή της.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αρχικά κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες». Στη συνέχεια το… τερμάτισε με την πρωτοφανή έκφραση ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει π@π@ριές».
Η ατάκα της κ. Αυλωνίτου έβαλε φωτιά στο Twitter, με τους χρήστες του μέσου να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεός, βασιλιάς ή άνθρωπος; Θρύλος ή Ιστορία; Μια νέα μελέτη για τον Μέγα Αλέξανδρο
- Ρεκόρ εσόδων από τις μεταβιβάσεις ακινήτων παρά τις υψηλές τιμές – Άνοδος 14% στα φορολογικά έσοδα
- ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 12 Ιουνίου
- Goldman Sachs: Βλέπει αμετάβλητα επιτόκια από τη Fed έως το 2026 και μειώσεις το 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.